Tilityy - Avoimet työpaikat

Tilityy on verkostotilitoimisto- ja taloushallintopalvelu. Tilityy palvelee asiakkaita maanlaajuisesti ja tuotannon asiantuntijat ovat pääasiassa itsenäisiä liikkeenharjoittajia sekä tilitoimistoja. Tuotantoverkoston tukena toimii myös asiakashankinnasta sekä myynnistä vastaavat Tilityyn hallinto-, laatu- sekä myynti- ja asiakaspalveluosastot.

Perinteisten kirjanpitopalveluiden lisäksi Tilityy tuottaa laaja-alaisesti taloushallinnon ratkaisut, kuten laskutus-, palkanlasku-, reskontra-, budjetointi- ja maksunhallintatoteutukset. Tilityyn asiakkaita ovat perinteiset yritykset, yhdistykset, organisaatiot sekä yksityishenkilöt. Tuotantoverkostossa voi toimia kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti.

Tilityyn avoimet työtehtävät ilmoitetaan alla.  Tilityy hakee jatkuvasti tuotantoverkostoon itsenäisiä kirjanpitäjiä, palkanlaskijoita sekä muita taloushallinnon ammattilaisia. Tilityyn avoimia työtehtäviä koskeviin kysymyksiin vastaa ilmoituksissa mainitut yhteyshenkilöt. Voit ottaa yhteyttä rekrytointiasioissa lisäksi sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai soittamalla (asiakaspalvelu, puh. 0408776799).