Tule asiakkaaksi

Tilityy tarjoaa ammattitaitoiset tilitoimisto- ja taloushallintopalvelut luotettavasti sekä kilpailukykyisin hinnoin. Tilityyn asiakkaat maksavat kuukausittain kiinteän palvelupakettimaksun, joka kattaa toimeksiantosopimuksessa palvelupakettiin sovitut kausittaiset toimenpiteet.

Asiakkaan näkökulmasta, kuukausimaksu sisältää tavanomaisessa tilanteessa siis kaiken, eikä päälle tule erillisiä tosite- tai kuittikohtaisia vientipalkkioita. Asiakkaana tiedät siksi helposti, mitä vaikkapa kirjanpidon tekeminen kuukaudessa kokonaisuudessa maksaa.

Lisä- ja erikoispalvelut laskutetaan erikseen. Niitä ovat esimerkiksi Tilityyn vastatessa asiakkaan kuittien ja tositteiden käsittelystä sähköiseen muotoon, liitetään palvelupakettiin tositeaineistojen käsittelypalvelu.

 

palvelupaketit

Tilityy sopii yhteistyön alussa asiakkaan kanssa palvelupaketista, johon asiakas valitsee tarvitsemansa taloushallintopalvelut. Palvelut ja tuotteet on esitelty ohessa, ja niitä voivat olla esimerkiksi peruskirjanpitopalvelu, asiakkaiden laskuttaminen, palkanlaskenta tai vaikkapa Tilityyn perintäyhteistyökumppanin kautta toteutettava saatavien karhuaminen. Monet liikkeenharjoittajat säästävät omaa aikaansa ja Tilityy vastaa myös yritykseen tulevien laskujen maksamisesta ajallaan ja vaivatta.

Palvelupaketin valinnassa toivottujen taloushallintopalveluiden lisäksi merkitsee kuukausittainen tositteiden määrä. Esimerkiksi pienen yrityksen tai kirjanpidon peruspalvelupaketti sisältää 50 kuukausittaista tositetta.

 

pyydä tarjous

Palvelut ja tuotteet -esittelyiden yhteydessä annetut esimerkkihinnat ovat Tilityyn arvonlisäverottomia listahintoja. Tarkempi asiakaskohtainen palvelupaketti sekä sen kokonaishinta selviävät yhteistyötapaamisessa. Kun kaikesta on sovittu, kirjoitetaan toimeksiantosopimus, jonka pohjaan kannattaa tutustua etukäteen.

Lisätieto- sekä tarjouspyyntöasioissa pyydetään ottamaan yhteyttä:

soittamalla: asiakaspalvelu, puh. 0408776799

sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Taloushallintopalveluiden käyttöön saamisella ollessa kiire, ota yhteyttä soittamalla. Tarjouspyyntöihin vastataan mahdollisimman nopeasti, ja viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa.

 

tarjousta varten tarvittavat tiedot

Tilityy tarvitsee palveluista annettavaa tarjousta varten mahdollisimman tarkat tiedot tai arvion yrityksen toiminnan piirteistä. Mutta ei stressiä - yksityiskohdat  voidaan käydä läpi ja selvittää myös yhdessä.

Tarvittavia tietoja ovat

  • asiakastyyppi (yritys, yhdistys, muu organisaatio, yksityishenkilö, tms.)
  • yleisesittely asiakkaan toiminnasta (toiminnan laajuus, liikevaihto, henkilöstön ja toimipisteiden määrä, jne.)
  • nykyisin käytössä olevat taloushallintopalvelut (mitä tehdään, tehdäänkö itse tai tilitoimisto, jne.)
  • kuukausittaisten tositteiden yhteismäärä (osto- ja myyntitositteet sekä -laskut, tiliotteet, jne.)
  • toivotut hankittavat taloushallintopalvelut (kirjanpito, laskutus, palkanlasku, tositteiden käsittelypalvelu, jne.)
  • asiakkaan tositteiden tyyppi (paperiset tai sähköiset tositteet, niiden yhdistelmä)
  • arvonlisäverovelvollisuutta ja ilmoituskautta koskevat tiedot
  • muut tarjouksen kannalta mahdollisesti merkittävät tiedot

 

Tartu tilaisuuteen ja valitse Tilityy!
Tilityy on innovatiivinen, alan kokeneista ammattilaisista koostuva verkostotilitoimisto- ja taloushallintopalvelu.

Kirjaudu asiakastilillesi